Bli med på det grønne gjennombruddet!

1Til høsten er det valg, og De Grønne skal for første gang inn på stortinget! Grønne Studenter planlegger å vinne valgkampen på Blindern, men for å få til det trenger vi deg!

Er du nysgjerrig på hva Grønne Studenter eller Miljøpartiet De Grønne er? Om du ønsker å bli med eller bare vil vite mer – alle er velkomne på intromøte torsdag 28.02 kl17 på Harriet Holters hus rom 101!

Knut Falk Quigstad innleder under overskriften «Derfor er tiden moden for et grønt parti». Knut er 3. kandidat til Stortinget for De Grønne i Oslo, og vil mest sannsynlig være MDGs første stortingsvara allerede nå til høsten, i en alder av bare 24 år!

Etter arrangementet går vi i fellesskap ned til Chateu Neuf og tar en pils sammen med de andre grønne studentforeningene:
http://www.facebook.com/events/413082675450242/?ref=ts&fref=ts

Velkommen!