Avslutningsgrillfest for Oslo Grønne Studenter

Nå er det så vidt et par uker igjen til Oslo Grønne Studenter inviterer til sommeravslutning.

mai 27, 2019

Det har vært et semester med voldsom driv i. Hver fredag siden februar har vi stått utenfor stortinget i protest for å løfte stemmen til Greta Thunberg og alle oss andre i kommende generasjoner som vil rammes av politikernes forsømmelser. På ved Blindern har spennende foredrag har blitt holdt. Studentpolitikken har blitt gjort grønn som aldri før. Og vi har hatt mye kos. Men sommeren kommer smygende, og med det sommerferie. Da blir det på tide at et studentlag legger aktiviteter på pensumbokhylla inntil høstsemesteret – men ikke før en heidundrende avslutning.

Derfor holdes det sommeravslutningsfest 13. juni, fra kl. 18:00 ved Blindern. Oslo Grønne Studenter vil bidra med (ikke-engangs)grill, chill, og et par ting til. Du stiller med god stemning, eventuelt noe eget å kaste på grillen. Og kanskje noe flytende å nyte en sommerkveld? Det blir i alle fall alt en trenger for å nyte tilværelsen i godt, grønt selskap.

Før festen avholder vi generalforsamling. Her vil vi legge grunnlaget for neste semesters aktiviteter – og grunnlaget for dette grunnlaget er valget av nytt styre. Selv om vi har en flott gjeng blir vi aldri så store at vi ikke er entusiastiske for at også du engasjerer deg. Om det pirrer å arbeide mot et grønnere universitet og et grønnere univers, enten du vil gjøre arbeidet som styremedlem eller ressursperson, kan du melde interesse her. Eller ta kontakt med styret via oslogs@googlegroups.com ved eventuelle spørsmål. Eller rett og slett bare møte opp til møtet, som starter kl. 16:00 på Villa Eika. Både fest og generalforsamling er spennende saker på ulikt vis, men det er selvfølgelig tillatt å møte bare der tiden lar en. Med eksamener godt/greit/iallefall overstått bør en forhåpentligvis kunne unne seg begge deler.

Neste semester braker det løs med kommune- og fylkesvalg, og i Grønne Studenter vil vi engasjere oss for at studentene gjør sine lokalpolitikere grønne, så stay tuned!