Seminar med Dag O. Hessen og Rasmus Hansson

Bildekolasje-CCTorsdag 2. mai får vi besøk av Dag O. Hessen og Rasmus Hansson, som vil gi oss en statusoppdatering om klimakrisen, og forklare hvorfor det er behov for Miljøpartiet De Grønne på stortinget til høsten.

Dag O. Hessen er sannsynligvis Norges mest kjente biologiprofessor, og har engasjert seg i å opplyse miljø- og klimadebatten blant annet som del av nettverket «Concerned Scientists Norway». Han stiller på 13. plass på MDGs stortingsliste i Oslo.

Rasmus Hansson er De Grønnes førstekandidat i Oslo, og kjemper altså om å bli partiets stemme på stortinget til høsten. Han har vært en viktig aktør i miljøbevegelsen blant annet gjennom 12 år som generalsekretær i WWF Norge. Miljøpartiet De Grønne fikk nylig rekordoppslutning med 2,3% i en nasjonal meningsmåling i Aftenposten, og med det ligger Hansson og MDG an til stortingsplass!

Tid: Torsdag 2. mai kl. 15
Sted: Blindern, Eilert Sundts hus, auditorium 3

Se Facebook-arrangementet: http://www.facebook.com/events/300530066745393/