Landsmøte 2015

header

Grønne Studenter inviterer til landsmøte på Det Grønne Hjørnet 28. februar!

Landsmøtet er det øverste organet i Grønne Studenter, hvor vi bestemmer politikk, hvordan vi jobber, hva vi jobber med og hvem som skal ha sentrale verv i organisasjonen.

Nærmere informasjon om hvilke saker vi skal ta opp osv. kommer etter hvert, men stikkord for dagen blir: politisk workshop, vedtekter og organisasjonsendringer, valg av nye talspersoner, valgkampstrategi, hjemmelaget veggismat og skattejakt! Og så blir det selvfølgelig fest etterpå når så mange grønne studenter er samlet!

Det koster 250 kr å delta på møtet, og det dekker både mat og reise (vi dekker billigeste reisemåte, så husk å bestille billetter i god tid!). Hvis noen trenger overnatting, kan Oslo Grønne Studenter bidra med sofaer og gjestemadasser.

Link til påmelding finner du her.

Og her ser du hvor Det Grønne Hjørnet ligger.

OBS: Kort frist! Søndag 8. februar!

PS: Hvis du ikke er medlem enda, men ønsker å være med, kan du melde deg inn nå! 🙂 Trykk på «Bli medlem» øverst på siden.